Péliföldszentkereszt

Mindkét program helyszíne Péliföldszentkereszt, a „szalézi bölcső”. Ezen a helyen telepedtek le először Magyarországon a szaléziak, éppen ezért mindenkit úgy fogadnak ezen a helyen, mintha hazaérkezne. Nem csupán a szaléziak jelenléte az, ami miatt különleges ez a hely, hanem az elhelyezkedése miatt is. A Gerecse lábánál fekvő terület gyönyörű látványt nyújt az odaérkezőknek. A természet közelsége és a helyi adottságok remek lehetőséget adnak a kikapcsolódásra, a közösségi programokra, kirándulásra, de mindemellett az elcsendesedésre is.

A programok egyik fő helyszíne a szomszédos telken lévő tó és annak környéke. Itt található plázs, strandröplabda pálya, lehetőség van csónakázni és a tó közepén lévő szigeten is lehet hűsölni. Szállás tekintetében a szobák típusa változó. Vannak kisebb (2-3 fő), de vannak akár 10-18 férőhellyel rendelkező szobák is.  Péliföldszentkereszten saját konyha üzemel, így helyben készült ételekkel látnak el bennünket a főétkezéseknél, de mellette található a Mama Celestina Büfé is, ahol lehetőség van napközben is vásárolni. 

Ha szeretnél többet megtudni a helyszínről, akkor keresd fel a https://www.pelifoldszentkereszt.hu/ honlapot, ahol további képeket és hasznos információkat olvashatsz.

A péliföldszentkereszti Szalézi Lelkigyakorlatos Ház házirendjét itt találod.