Infó és jelentkezés – BoscoFeszt

Szeretettel várunk mindenkit, aki betöltötte a 14. életévét és már befejezte a 8. osztályt, de még nincs 19 éves, elfogadja a fesztivál értékrendjét, és szeretne fiatalok között, keresztény értékrendet képviselő, nyári kikapcsolódásban, valamint a szalézi életben részt venni! Szeretnéd, ha a barátaid is megismerkednének a szalézi családdal?
Hívd el őket is!

A regisztráció kezdetének időpontja:

2024. május 5. (vasárnap) 15 óra

A regisztráció előtt kérjük, tekintsd át a lenti információkat!

Amennyiben a fenti űrlap már nem fogad válaszokat a létszámhatár elérése miatt, úgy jelentkezz a várólistára. Erről a listáról a regisztráció sorrendjében úgy kerülhet be jelentkező a BoscoFeszt résztvevői közé, ha valaki visszamondja jelentkezését. Erről a lehetőségről időben tájékoztatni fogunk.


 • IDŐPONT: 2024. július 15-19., hétfőtől péntekig
  Érkezés: Július 15-én, hétfőn 10:00-tól.
  Távozás: Július 19-én, pénteken délután ér véget a program.
 • HELYSZÍN: Péliföldszentkereszt, Szalézi Rendház és Lelkigyakorlatos Ház
  (2533 Bajót-Péliföldszentkereszt Pf. 3)
           
 • LÉTSZÁM: A helyszín és a program maximális befogadóképessége 200 fő. Amennyiben a helyek beteltek, az új jelentkező várólistára kerül. Lemondás esetén őket sorrendben értesítjük.
 • Jelentkezési HATÁRIDŐ: 2024. július 6., szombat
 • Adatkezelési és egészségügyi nyilatkozat: ITT letölthető.
  Kérjük kitöltve, aláírva hozzák el a programra. (A kitöltés dátuma az esemény kezdete előtti 2 napba essen!) • RÉSZVÉTELI DÍJ: 35.000 Ft/fő
  (a fennálló gazdasági helyzet indokolta az részvételi díj emelését, azonban idén is biztosítjuk arányaiban a kedvezményes részvételt)

  A részvételi díj magába foglalja a teljes ellátást: reggeli, ebéd, vacsora, szállás 4 éjszakára, programok látogatása, játékok és strandhasználat. A részvételi díj NEM fedezi az egy főre jutó tényleges költségeket, amelyeket pályázatokból és adományokból egészítünk ki.

 • SZALIM TAGSÁGI KÁRTYA RÉSZVÉTELI DÍJ: 30.000 Ft/fő
  Amennyiben rendelkezel SZALIM TAGSÁGI kártyával, kedvezményes áron vehetsz részt a BoscoFeszten.
  Ha még nincsen kártyád, akkor https://szalim.hu/tamogass-minket/ oldalon tudsz igényelni!

 • Támogatói díj
  A BoscoFeszt egy főre jutó megvalósítási költsége több mint 60.000 Ft. A SZALIM Egyesület pályázati forrásokból és adományokból tud kedvezményes árat adni minden fiatalnak.
  A magasabb összeg befizetésével a rászoruló résztvevőket, valamint a Mozgalom tevékenységének fenntarthatóságát támogathatják, amit előre is köszönünk!


 • ELŐLEG: 5.000 Ft/fő
  A szervezés megkönnyítése érdekében a tábor díjából előleget kérünk, melyet átutalással lehet befizetni (természetesen a teljes összeg is befizethető ilyen módon). Az előleget a részvételi szándék visszamondása esetén nem tudjuk visszatéríteni.

  A regisztráció csak az előleg befizetésével válik véglegessé! A regisztrációtól kezdve 1 hétig tudjuk fenntartani a helyet az előleg befizetésére, ennek elmulasztása esetén a jelentkező a várólistára kerül.

  Az előleg része a részvételi díjnak, a 35.000 forintba beleszámítandó.

 • FIZETÉSI LEHETŐSÉG: átutalás
  Szalézi Ifjúsági Mozgalom Egyesület
  bankszámlaszám: 11784009-20604699

  FONTOS! A közleménybe bele kell írni először a BoscoFeszt kifejezést, majd a résztvevő nevét, születési dátumát !
  Az előlegen felüli rész is átutalható, vagy a program első napján készpénzben fizethető be.

További információkért olvasd el a GYIK menüpontot.