Infó és jelentkezés – Boscofeszt

Szeretettel várunk mindenkit, aki betöltötte a 14. életévét, de még nincs 19, elfogadja a fesztivál értékrendjét, és szeretne fiatalos környezetben, keresztény értékrendet képviselő, ifjúsági, nyári kikapcsolódásban, valamint a szalézi életben részt venni. Szeretnéd, ha a barátaid is megismerkednének a szalézi családdal? Hívd el őket is!

A regisztráció kezdetének időpontja: május 9 (vasárnap) 12 óra

A regisztráció előtt kérjük, tekintsd át a lenti információkat! Fontos azonban, hogy ezek a járványügyi helyzettől függően változhatnak!

Amennyiben a fenti űrlap már nem fogad válaszokat a létszámhatár elérése miatt, úgy jelentkezz a várólistára. Erről a listáról a regisztráció sorrendjében úgy kerülhet be jelentkező a BoscoFeszt résztvevői közé, ha valaki visszamondja jelentkezését. Erről a lehetőségről időben tájékoztatni fogunk.


 • IDŐPONT: 2021. július 19-23., hétfőtől péntekig
  Érkezés: Július 19-én, hétfőn 10:00-tól.
  Távozás: Július 23-án, pénteken délután ér véget a program.
 • HELYSZÍN: Péliföldszentkereszt, Szalézi Rendház és Lelkigyakorlatos Ház
  (2533 Bajót-Péliföldszentkereszt Pf. 3)          
 • LÉTSZÁM: A helyszín és a program maximális befogadóképessége 200 fő. Amennyiben a helyek beteltek, az új jelentkező várólistára kerül. Lemondás esetén őket sorrendben értesítjük.
 • Jelentkezési HATÁRIDŐ: 2021. július 10., szombat
 • Adatkezelési és egészségügyi nyilatkozat: ITT letölthető.
  Kérjük kitöltve, aláírva hozzák el a programra. (A kitöltés dátuma az esemény kezdete előtti 2 napba essen!)
 • Védettségi igazolvány: A járványügyi szabályozások alapján a 18. életévét betöltött fiatalok számára a védettségi igazolvány kötelező! Enélkül nem lehetséges a programon való részvétel! Az igazolványt a regisztrációkor ellenőrizzük. • RÉSZVÉTELI DÍJ: 17.000 Ft/fő
  A részvételi díj magába foglalja a teljes ellátást: reggeli, ebéd, vacsora, szállás 4 éjszakára, programok látogatása, játékok és strandhasználat. A részvételi díj NEM fedezi az egy főre jutó tényleges költségeket, amelyeket pályázatokból és adományokból egészítünk ki.
  Támogatói díj: 20.000 Ft/fő
  A magasabb összeg befizetésével a rászoruló résztvevőket támogathatják, amit előre is köszönünk!
  Testvérkedvezmény: 13.000 Ft/fő (2 vagy több testvér esetében)
  Természetesen testvérek esetén is fizethető támogatói díj.
 • ELŐLEG: 3.000 Ft/fő
  A szervezés megkönnyítése érdekében a tábor díjából előleget kérünk, melyet átutalással lehet befizetni (természetesen a teljes összeg is befizethető ilyen módon). Az előleget a részvételi szándék visszamondása esetén nem tudjuk visszatéríteni. (Ha a járványhelyzet nem teszi lehetővé a program megszervezését, az előleget természetesen visszautaljuk.)
  A regisztráció csak az előleg befizetésével válik véglegessé! A regisztrációtól kezdve 1 hétig tudjuk fenntartani a helyet az előleg befizetésére, ennek elmulasztása esetén a jelentkező a várólistára kerül.
 • FIZETÉSI LEHETŐSÉG: átutalás
  Szalézi Ifjúsági Mozgalom Egyesület, bankszámlaszám: 11784009-20604699
  FONTOS! A közleménybe bele kell írni a résztvevő nevét, születési dátumát és a „BoscoFeszt” kifejezést!
  Az előlegen felüli rész is átutalható, vagy a program első napján készpénzben fizethető be.

További információkért olvasd el a GYIK menüpontot.